MENÜ

Lucianavilaga
A jövő bennünk van!

Üdvözöllek kedves Látogató,

Az ezotéria kimondja, hogy az ember autonóm, önálló, ha megismeri önmagát, azt csak saját képessége alapján tudja véghez vinni. Az ezotériát adottságok nélkül nem lehet tanítani, mert ha csak tanulni szeretnénk, úgyhogy nincs rá képességünk az nem fog összejönni.

Az ezotéria a hittel kapcsolatban áll, szoros kapcsolatban, mert csak akkor tudjuk fel fogni és ezt a tevékenységet végezni, ha hitünk van. Az ezotériához vezető út a szeretet, ha szereted magad és jóban vagy magaddal, tudod csak a másik embert is elfogadni olyannak amilyen. Vagyis a szeretet a kulcs a hithez.

Mint minden itt a Földön rezgésekből áll, és ha valaki fogékony ezekre a rezgésekre, és megtudja nyitni önmagát, akkor az ezotéria valamely területén tud tevékenykedni, mert ezek szükségesek hozzá.

A láthatatlan irányítja a láthatót!!

Üdvözöllek kedves Látogató,

A pszichológiai ismereteim alapján folytatott beszélgetések során, igyekszem vázolni a kedvezőtlen helyzet okát, és a lehetőségek feltérképezésével megnézni, mitől válhat kezelhetőbbé a személy élete.

 

 

 

 

Ki mondja meg a jövőt? Asztrológus, jós, látnok? Esetleg mi, magunk is irányíthatjuk sorsunkat? Ezek a kérdések sokszor megfordulnak gondolatainkban. Miközben megtapasztaltam a tisztánlátás (más néven: látnoki képesség) csodálatos ajándékát, felmerült bennem: vajon szabad-e a jövőbe nézni? Miért akarjuk látni, mit hoz a holnap? Jó-e félni egy-egy "megjósolt" eseménytől, nem érünk rá megtudni azt, akkor, ha bekövetkezik? A válasz adott: amikor biztonságérzetünk gyengül, szeretnénk tudni, mi vár ránk. Reménykedünk, talán jobb időszak következik. Előfordul, hogy megpróbáltatásunk hosszabb ideig tart, ezért jövőlátó segítségét kérjük, abban bízva, ha megtudjuk a várható eseményeket, könnyebbé válik életünk. Fel sem merül bennünk, hogy változtatni is lehet sorsunkon, csak meg kell ismerni hozzá önmagunkat. Rendszerint csupán azt szeretnénk tudni: "mi lesz velünk". A kétségek között ritkán gondolunk arra, hogy holnapunk több lehetőséggel is vár ránk, és választhatunk kedvünk, erőnk szerint. Míg a jós azt mondja el: mi "lesz", a látnok azt is nézi, mi lehetne, vagy miért nem képes a jövője felől érdeklődő változtatni sorsán. Ebben próbálok segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

 

 

 

 

 

Asztali nézet